Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. július 10-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:eMagyarország Program

Létrehozva: 2014. április 8.
Módosítás: 2014. április 8.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Már a magyarorszag.hu oldalról is elérhető az eMagyarország (www.emagyarorszag.hu) oldala, melynek feladata, hogy értékes információkkal lással el digitális írástudásban kevésbé jártas, ugyanakkor arra érdeklődést mutató állampolgárokat. Az oldal célja közös társadalmi felelősségvállalás indítása a számítógép és az internet előnyeit még nem ismerő állampolgárok felzárkóztatására, a magyar állam és az infokommunikációs technológiákat (IKT) tudatosan használó állampolgárok közreműködésével.

Az eMagyarország Program megvalósításáért felelős államtitkár Vályi-Nagy Vilmos elmondta: a digitálisan képzetlen állampolgárok bevonásában az eszközzel való közvetlen kapcsolat és a meggyőző személyes példa egyre inkább felértékelődik. Ennek megfelelően a kormányzat által koordinált közösségi internetes terek, az eMagyarország Pontok hálózatán keresztül olyan programok valósulnak meg, amelyek az egyéni kapcsolatokra és a helyi közösségek erejére építenek.

Ugrás vissza Ugrás vissza...