Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:NEA: Szakmai támogatások másodszor

Létrehozva: 2013. július 24.
Módosítás: 2013. július 24.
Forrás: Emberi Erőforrások Minisztériuma

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Második alkalommal hirdetett eredményt a civil szervezetek szakmai pályázatán a Nemzeti Együttműködési Alap.

953 160 000 Ft forrás állt rendelkezésekre a civil szakmai programok és tevékenységek támogatására. Az idei pályázaton jóval több civil szervezet programja került támogatásra a közel 100 millió forinttal nagyobb keretből, mint tavaly. A pályázatukkal támogatást nyert szervezetek részére a szerződések még a héten kiküldésre kerülnek.

 

2013. május közepén közel 1000 civil szervezet kapott értesítő levelet arról, hogy a 2013. évi működési pályázat várólistájáról a támogatott szervezetek közé került, illetve normatív támogatásban részesült. A szakmai pályázatot benyújtott szervezetek a napokban értesülnek a pályázat eredményéről. A döntéshozók által szakmailag legjobbra értékelt 817 db pályázati munka alapján az állam 950 millió forinttal járul hozzá a pályázatban bemutatott programok megvalósulásához.

A második szakmai pályázat formai vizsgálata során már tapasztalható volt, hogy a szervezetek megismerték a NEA pályázati rendszerét, követelményeit, a benyújtott pályázatok több mint 90%-a hiánytalanul megfelelt a formai kritériumoknak.

A szervezetek programjait 250 000 és 4 020 000 Ft közötti összeggel támogatták a kollégiumok, átlagosan 1 162 000 Ft-tal egészíthették ki a programjaik forrását vagy kezdhetnek neki új feladatoknak.

A pályázati eredmények itt érhetőek el.

Ugrás vissza Ugrás vissza...