Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:Közzétették a nemzetiségi önkormányzatok 2014. évi feladatalapú támogatásának pontértékeit

Cikk:

2014. március 2-ig van lehetőség a területi és települési nemzetiségi önkormányzatok 2014. évi feladatalapú költségvetési támogatásának pontszámaival és a beérkezett jegyzőkönyvekkel kapcsolatos észrevételek megtételére, melyeket az Emberi Erőforrások Minisztériuma közzé tett.

A 428/2012 (XII.29.) számú Kormányrendelet alapján közzétételre kerültek a területi és települési nemzetiségi önkormányzatok feladatalapú támogatásának alapját képező pontértékek. Feladatalapú támogatásra 2014-ben minden olyan működő nemzetiségi önkormányzat jogosult, mely megküldte a tavalyi évre vonatkozó legalább négy testületi ülésének, valamint közmeghallgatásának jegyzőkönyvét az illetékes kormányhivatal részére. A jegyzőkönyveket a kormányhivatalok január 15-ig továbbítottak az Emberi Erőforrások Minisztériumának, ahol azokat a rendeletben szereplő szempontrendszer alapján feldolgozták. Az így kapott pontszámok kerülnek most közzétételre.

A nemzetiségi önkormányzatok 15 napos határidőn belül tehetnek észrevételt a részükre megállapított pontszámmal kapcsolatosan, melynek részletes indokolásához csatolni kell minden, az elbíráláshoz szükséges dokumentumot (mellékletet, hiánypótlást, esetlegesen igazoltan megküldött, de meg nem érkezett és emiatt el nem bírált jegyzőkönyvet).

A pontszámokkal és a jegyzőkönyvekkel kapcsolatos észrevételeket 2014. március 2-ai beérkezéssel a feladatalapu@emmi.gov.hu e-mail címen vagy postai úton, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (ENTI) 1387 Budapest, Pf. 1467. címre (ez esetben a gyorsabb ügyintézés érdekében a borítékra rá kell írni, hogy „Feladatalapú támogatás”) lehet megtenni.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az észrevételeket megvizsgálja, majd március 15-ig közzéteszi a végleges pontszámok alapján kalkulált támogatási összegeket, majd a megállapított támogatási összegek átutalásra is kerülnek.

A beérkezett jegyzőkönyvek listája, valamint a pontszámok itt érhető el.

Ugrás vissza Ugrás vissza...