Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Felhívás Nemzetiségekért Díj jelölésre

Cikk:

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága felhívást tesz közzé a 2012. évi Nemzetiségekért Díj jelölésére.

A Nemzetiségekért Díj elismerésében a magyarországi nemzetiségek érdekében a nemzetiségi közéletben, az oktatásban, a kultúrában, az egyházi életben, a tudományban, a tömegtájékoztatásban, a gazdasági önszerveződés területén példaértékű tevékenységet végző személyek, szervezetek és nemzetiségi önkormányzatok részesülhetnek. Az állami elismerés átadására 2012-ben a Nemzetiségek Napjáról (december 18.) történő megemlékezés kiemelt eseményeként kerül sor.

A 2012. évi díjazottakra vonatkozó adatokkal és részletes indoklással ellátott javaslatokat a "Dokumentumok" oldalon található adatlapon 2012. október 31-éig lehet eljuttatni az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának postai címére (1884 Budapest, Pf. 1.) egyúttal a titkarsag.nf@emmi.gov.hu e-mail címére is.

A Nemzetiségekért Díj odaítélése a 2/2012. (VIII. 9.) ME rendelet alapján történik.

Ugrás vissza Ugrás vissza...