Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatjuk, hogy a Közigazgatási Ügyfélvonal (1818) rendszerein valamennyi hívószám esetén 2020. december 3-án, csütörtökön 23:50-től péntek 4:00 óráig rendszerfrissítés kerül végrehajtásra, mely során a 1818 működésében átmeneti kiesések lesznek tapasztalhatók.

Az NKM Energia Zrt. villamos energia- és földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézési szakrendszerében karbantartás lesz az alábbi időintervallumban:

2020.12.05. (szombat) 15:00-24:00

A leállás miatti tájékoztatók közzétételének helye:
https://www.nkmenergia.hu/aram/pages/aloldal.jsp?id=5155495
https://www.nkmenergia.hu/foldgaz/Egyetemes-Szolgaltatas/Ugyintezes/e-ugyintezes/tajekoztatas-ugyfeleknek

Tisztelt Partnereink!

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér „EESZT csatlakozásra használható informatikai rendszer engedélyezése iránti kérelem” tárgyban indítható kérelme kapcsán az e-aláírás szolgáltatásban fellépő hiba miatt a hatósági döntések kiadása vonatkozásában az elektronikus ügyintézés szünetel.

A hiba elhárítása alatt ügyfeleinknek lehetősége van a kérelem elektronikus úton történő benyújtására.

Kérdés esetén az EESZT Kontakt Center tud felvilágosítást nyújtani a +36 1 920 1050-es telefonszámon.

A hiba észlelésének időpontja: 2020.11.26.

MORZSÁK

TARTALOM:Fabényi Júlia lesz a Ludwig Múzeum igazgatója

Cikk:

Fabényi Júliát nevezi ki a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum igazgatójának az emberi erőforrások minisztere – a szakmai bizottság ajánlását elfogadva.

A Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum igazgatói posztjára 2013. március 1-jén írta ki a pályázatot a fenntartó, miután az intézményvezető öt évre szóló megbízatásra lejárt. A megadott határidőig két pályamunka érkezett be, a miniszter által létrehozott javaslattevő bizottság a két jelölt közül Fabényi Júlia pályázatát támogatta, a tárcavezető a bizottság javaslatát elfogadva döntött Fabényi kinevezése mellett.

Fabényi Júlia korábban a Szombathelyi Képtár, a Műcsarnok, a Baranya Megyei Múzeumok Igazgatóságának, valamint a Janus Pannonius Múzeumnak volt az igazgatója. Megbízatása a Ludwig Múzeum élén öt évre szól.

Ugrás vissza Ugrás vissza...