Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszerében 2020.11.08-án 09:00 és 14:00 között meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet lesz.

Ezen időszakban az NKM Energia Zrt felé földgáz szolgálatatással kapcsolatban nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NISZ Zrt. a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson és a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum (RNY+) szolgáltatásán 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 02:00 óráig karbantartást végez. Ezen időszak alatt a KAÜ és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás nem lesznek elérhetőek.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 04:00 óráig az új magyarorszag.hu portálon keresztül nem lehet majd elektronikus űrlapokat beküldeni a Központi Víruskereső szolgáltatáson történő karbantartás miatt.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Hamarosan megépül az érdi szakorvosi rendelőintézet új épületszárnya

Cikk:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
2009. október 30.


A Közép-Magyarországi régióban 5 korszerű, kistérségi járóbeteg szakellátó központ épülhet a közeljövőben

Több mint 1,3 milliárd forintos európai uniós támogatással emeltszintű kistérségi járóbeteg-szakellátó központot fejlesztenek Érden. A több mint 100 ezer lakost ellátó intézmény fejlesztésének részleteiről projektindító sajtótájékoztatón számoltak be, az eseményen részt vett Dr. Székely Tamás egészségügyi miniszter is.

Öt Pest megyei településen kezdődik meg az elkövetkező hónapokban az alap-, illetve emeltszintű járóbeteg szakellátó központok fejlesztése összesen 4 milliárd forintos uniós és hazai támogatással.

Az Érdi Szakorvosi Rendelőintézet jelenleg 82 ezer lakos általános szintű szakorvosi és több mint 100 ezer lakos gondozói ellátását végzi. A fejlesztés kapcsán egy korszerűtlen épületrész elbontásával és egy új épületszárny megépítésével – nettó 205 m2 bővüléssel - kialakítják az egynapos sebészet, mozgásszervi rehabilitációs nappali kórház, kúraszerű ellátások infrastruktúráját, fejlesztik a gasztroenterológiai és a radiológiai ellátást az eszközpark digitalizációjával. Az informatikai rendszer fejlesztésével megnyílik a lehetőség a telemedicina alkalmazására, integrált vezetői irányítási és elektronikus adatszolgáltató rendszer kialakítására, korszerű betegirányító rendszer létrehozására. Az épület korszerűsítése magában foglalja a teljes körű akadálymentesítést és az egész intézményre kiterjedő fűtéskorszerűsítést.

Összesen 25 milliárd forint támogatással, az ország 28 településén épülnek korszerű kistérségi járóbeteg szakellátó központok az Új Magyarország Fejlesztési Terv forrásainak felhasználásával.

Ugrás vissza Ugrás vissza...