Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Magyar-észt kulturális munkaterv

Létrehozva: 2007. november 21.
Módosítás: 2007. november 21.
Forrás: Oktatási és Kulturális Minisztérium

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Oktatási és Kulturális Minisztérium
Sajtóiroda
2007. november 21.

Bogyay Katalin nemzetközi szakállamtitkár és Siim Sukles az észt Kulturális Minisztérium közigazgatási államtitkára látta el kézjegyével 2007. november 21-én Tallinnban azt a dokumentumot, amely újabb három évre biztosítja a magyar-észt kulturális minisztériumi együttműködés kereteit.

A magyar-észt kulturális minisztériumi munkaterv az elmúlt évek hagyományaival szakítva inkább a művészeti intézmények közvetlen kapcsolatfelvételét szorgalmazza, de támogatja az egyes alkotó és előadóművészek egymás országaiban történő kölcsönös bemutatkozását is.

Az észt fél a mai aláírás kapcsán megjegyezte, hogy az Észtország által működtetett munkatervi programok sorából kiemelkedik a magyar kulturális együttműködés, és bíznak abban, hogy a 2008-2010-re szóló időszak is a korábbiakhoz hasonlóan eredményes lesz. Bogyay Katalin szakállamtitkár elmondta, hogy örül az együttműködés sikerének és reméli, hogy a Tallinni Magyar Intézet munkáján keresztül egyre több művész tevékenységét ismerhetik meg a balti országban.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök november 20-án utazott hivatalos látogatásra a Litván-, Észt és Lett Köztársaságba. A kormányfő delegációjának tagjaként vesz részt a programokon Bogyay Katalin, az OKM nemzetközi szakállamtitkára is.

Ugrás vissza Ugrás vissza...