Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:Európai Vállalkozás Díj 2007-ben is

Létrehozva: 2007. április 2.
Módosítás: 2007. április 2.
Forrás: Gazdasági és Közlekedési Minisztérium

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

Köszönjük szavazatát

Cikk:

Gazdasági és Közlekedési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály
2007. április 2.

Az Európai Bizottság 2007-ben második alkalommal hirdeti meg az Európai Vállalkozás Díjat, melyet minden év decemberében oszt ki öt kategóriában, továbbá odaítéli a zsűri nagydíját az összességében legjobb programnak.

A díj azokat a kiváló kezdeményezéseket ismeri el és jutalmazza, amelyek regionális szinten támogatják a vállalkozói tevékenységet.

A díjra helyi és regionális hatóságok által működtetett kis- és középvállalkozás-fejlesztési programokkal lehet pályázni, beleértve azokat az együttműködéseket, PPP-konstrukciókat is, amelyek a közszféra és vállalkozások, vállalkozói szervezetek, illetve civil szervezetek között jöttek létre.

A pályázatot - a programokat, intézkedéseket működtető - települési, kistérségi, megyei, illetve regionális hatóságok vagy a lebonyolításukat végző közreműködő szervezetek nyújthatják be.

Vállalkozások, vállalkozói szakmai szövetségek, civil szervezetek számára kizárólag olyan együttműködési programokkal van mód a nevezésre, melyeket valamely állami, önkormányzati hatósággal együtt valósítanak meg.

Az Európai Vállalkozás Díj második fordulójára is nemzeti szinten kerül sor, a pályázatok benyújtásának határideje 2007. május 3.

A nemzeti forduló eredményének megfelelően, az európai döntőbe országonként két kezdeményezés nevezhető 2007. szeptember 15-ig.

Ugrás vissza Ugrás vissza...