Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:További fejlesztések a tárhelyen

Létrehozva: 2018. március 23.
Módosítás: 2018. március 23.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramCímkék

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Több funkcióval bővül a tárhelyszolgáltatás oldala. Az új fejlesztés jobb áttekinthetőséggel és egyszerűbb kezelhetőséggel segíti a felhasználók számára a munkafolyamatok végzését.

Főbb újdonságok

· A postafiók Beérkezett mappája mellett az olvasatlan üzenetek száma megjelenítésre kerül. A felhasználó számára ez a funkció jelzi a  kiválasztott postafiókban  a még le nem töltött, olvasatlan üzeneteket (ide tartoznak  a szűrt, olvasatlan dokumentumokat is).

· Mivel biztonsági okból a munkamenet időkorlátja 10 percben maximalizált, a rendszer – a felületen jól látható módon – figyelmeztető üzenettel jelzi a felhasználónak, hogy a munkamenet 1 percen belül lejár. Ez lehetőséget kínál arra, hogy az Igen gomb megnyomásával, a felhasználó a munkamenetet meghosszabbítsa.

· A Kormányzati Ügyfélvonallal történő elektronikus kapcsolattartást segíti a tárhelyen létrehozott Kapcsolat menüpont.  A felületen elektronikus űrlap küldésével, valamint élő chat indításával van lehetőség az ügyfélvonaltól közigazgatási kérdésekben tájékoztatást kérni.

· A Súgó oldalán található hasznos linkek segítségével a  felhasználók a szolgáltatás működéséhez szükséges tájékoztatót, leírást egyszerű módon elérhetik.

· Hivatali kapuból kezdeményezett, Cégkapura, ill. Hivatali kapura történő dokumentumküldés esetén, biztosított a címzett hosszú név alapján történő kiválasztása.

További információk a felhasználói leírásokban  olvashatók.

Ugrás vissza Ugrás vissza...