Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:Önzetlen összefogás nemzeti érdekeinkért - Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter közleménye

Létrehozva: 2008. július 30.
Módosítás: 2008. július 30.
Forrás: Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium
Sajtóiroda
Budapest, 2008. július 30.

Példamutatóan és sikerrel valósult meg a nemzeti érdekek következetes képviselete, midőn az elmúlt napokban, a WTO agrárpiaci intézkedéseit illetően egységes magyar álláspont jött létre. Az agrárkérdések képviseletére hivatott miniszter kezdeményezésére önzetlen és azonnali szakmai közreműködést vállalt Font Sándor, az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottságának elnöke (FIDESZ), Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója, Csikai Miklós, a Magyar Agrárkamara elnöke, Mikula Lajos, az Agrya elnöke és Nagy Tamás, a MOSZ elnöke, s rövid idő alatt együtt fogadtuk el a hazánk által képviselendő álláspontot.

Köszönöm a résztvevők felelősségteljes munkáját. Köszönöm, hogy megmutathattuk a magyar társadalomnak és a nemzetközi közvéleménynek a magyar összefogás napi politikai érdekek felett álló értékeit. Bíztató jelzés ez arra, hogy a hazánk előtt álló bonyolult kihívásoknak képesek vagyunk megfelelni, ha tisztelve egymás véleményét, közösen keressük a magyar nemzet számára egyedül elfogadható megoldást.

Gráf József

Ugrás vissza Ugrás vissza...