Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. július 10-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:A GKM pályázata a kezdő vállalkozási aktivitás ösztönzésének támogatására

Létrehozva: 2008. január 11.
Módosítás: 2008. január 11.
Forrás: Gazdasági és Közlekedési Minisztérium

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:


Gazdasági és Közlekedési Minisztérium
Kommunikációs főosztály
Budapest, 2008. január 11.


A minisztérium honlapján már megtalálható a szükséges dokumentáció   

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium  pályázatot hirdet a kezdő vállalkozói aktivitás ösztönzésének támogatására. A pályázók a GKM honlapjáról tudják letölteni a szükséges dokumentációt.

Alapvető cél a vállalkozóvá válás, a kezdő vállalkozói aktivitás ösztönzése gazdasági, vállalkozói ismeretek, tananyag kifejlesztése, oktatása, tanácsadása révén – emelte ki ezzel kapcsolatban Egyed Géza, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium szakállamtitkára a Vállalkozásfejlesztési Tanács 2007. december 20-ai ülésén.

A pályázatot figyelemfelhívó céllal a GKM már 2007. december 20-án közzétette. Benyújtása csak 2008. február 1-től 2008. február 29-ig lehetséges. A pályázók a GKM honlapjáról - www.gkm.gov.hu - már letölthetik a szükséges dokumentációt,   a  Pályázati Formanyomtatványt, a Pályázati Útmutatót és az Adatlapot.

A minisztérium korábbi közleménye is tartalmazta, hogy a vissza nem térítendő támogatás keretösszege: 500 millió Ft. Ebből minimálisan 3 millió Ft igényelhető, a megpályázható maximális összeg pedig 35 millió Ft. A támogatás a program elszámolható összköltségének általában 70%-a, de a nők és a hátrányos helyzetű csoportok részére szervezett program esetén legfeljebb 80% is lehet.
 
A nyertes pályázatok várható száma: 40 – 60 db.

Támogatásra jogosultak, azaz pályázhatnak a magyarországi székhelyű, jogi személyiséggel rendelkező, a támogatás céljának megfelelő oktatási, tanácsadási tevékenységet végző következő szervezetek: költségvetési szerv és intézménye, egyesület, kamara, alapítvány, közhasznú társaság.
Ugrás vissza Ugrás vissza...