Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Golfturisztikai kiadvány jelent meg a Magyar Turizmus Zrt. koordinálásával

Létrehozva: 2008. április 17.
Módosítás: 2008. április 18.
Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Magyar Turizmus Zrt.
Kommunikációs Csoport

Budapest, 2008. április 17.

„Golf in Hungary" címmel exkluzív, limitált példányszámú golf kiadvány jelent meg angol nyelven a Magyar Turizmus Zrt. koordinálásával, a golfturizmusban érdekelt szolgáltatók összefogásával. A hiánypótló kiadvány, amely valamennyi 2008-as magyarországi golfozási lehetőséget, továbbá szolgáltatók ajánlatait és hirdetéseit is tartalmazza, a szakmaiság és a partnerség jegyében valósult meg.

A golfturizmus egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind hazai, mind pedig nemzetközi szinten. Magyarországon a sportág már több mint 100 éves múlttal rendelkezik, és bár a II. Világháborút követően hazánkban is betiltották, 1989 után számos golfturisztikai beruházás valósult meg. Hazánk mint golfturisztikai célpont fejlődése folyamatos: egyre több befektető ismeri fel Magyarország kiváló adottságait (változatos felszíni formák, csodálatos természeti környezet, meglévő wellness- és termál lehetőségek, magas kategóriájú szálláshelyek, repülőterek közelsége).

Magyarországon jelenleg hat 18, két 9 lyukú golfpálya, négy 6 szakaszos gyakorlópálya és 5 úgynevezett driving range (gyakorló golfpálya) található. A regisztrált játékosok száma az elmúlt négy év során megduplázódott.

A Magyar Turizmus Zrt. marketingtevékenységében kiemelt figyelmet szentel a golfturizmusnak. A tavalyi évben 11 ország 14 golf és turisztikai újságírójának egy tanulmányút keretében mutatta be a magyarországi golfpiacot. A mostani, 15.000 példányban megjelentetett golfkiadvány pedig a Társaság koordinálásával készült el, és az MT Zrt. külképviselői hálózatán keresztül kerül terjesztésre. Legelőször az áprilisi, Londonban megrendezendő Golf Show-n találkozhatnak vele az érdeklődők, ahol mintegy 1000 példányban terjeszti majd a Zrt.

Ugrás vissza Ugrás vissza...