Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Gyurcsány Ferenc válasza Deutsch Tamásnak

Létrehozva: 2003. augusztus 26.
Módosítás: 2004. szeptember 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A diktátumok nyelvét a konszenzus nyelve váltotta fel mind az ifjúságügy, mind pedig a sport területén." - ezzel a mondattal zárul Gyurcsány Ferenc gyermek-, ifjúsági és sportminiszter levele, amelyben Deutsch Tamás korábbi miniszternek a minisztérium működését érintő 67 kérdésére válaszolt.

Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium
Sajtóosztály
2003. 08. 26.

A FIDESZ-MPSZ képviselője korábbi sajtótájékoztatóján csak tíz kérdésről beszélt, végül azonban 67-et nyújtott be, és kérdései sokszor voltak pontatlanok, olyan információk hiányáról tanúskodtak, amelyek számára - országgyűlési képviselőként - nyilvánosan hozzáférhetők. Kérdéseivel Deutsch Tamás nem egyszer olyan gyakorlatot kifogásol, amelyet éppen az ő vezetése idején honosítottak meg a minisztérium működésében, és amely gyakorlat számos elemének felszámolása a kormányváltást követően szerencsésen megkezdődött.

A minisztérium jelenlegi vezetésének célja, hogy a GYISM egy működésében transzparens és versenyelvű, államigazgatási feladataira koncentráló minisztérium legyen. Közös célunk az ifjúság ügy és a sport területén működő civil szervezetek, köztestületek termékeny és folyamatos párbeszéddel való bevonása munkánkba.

A levél teljes terjedelmében hozzáférhető a minisztérium honlapján (www.gyism.hu).

Ugrás vissza Ugrás vissza...