Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:A köztársasági elnök május 14-re hívja össze az Országgyűlés alakuló ülését

Cikk:

Köztársasági Elnöki Hivatal
Stratégiai és Kommunikációs Főosztály
Budapest, 2010. április 26.


Sólyom László köztársasági elnök a mai napon levélben fordult az Országgyűlésbe jutott pártok vezetőihez. Ebben jelezte: azt tervezi, hogy az Országgyűlés alakuló ülését 2010. május 14-re, péntekre hívja össze, feltéve, hogy a jogorvoslati eljárások lezajlanak addig. Az alakuló ülés végleges időpontját az államfő akkor állapítja meg, ha megszületik a választások jogerős eredménye.

Sólyom László levelében kéri a pártok vezetőit, hogy az alakuló ülés előkészítő tárgyalásait már ezen a héten kezdjék meg.

A köztársasági elnök meghívta továbbá Orbán Viktort, a választásokon győztes Fidesz-KDNP pártszövetség miniszterelnök-jelöltjét a kormányalakítással kapcsolatos megbeszélésre. A találkozóra 2010. április 28-án, szerdán kerül sor a Sándor-palotában.

Ugrás vissza Ugrás vissza...