Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:KHEM: elkészült a helyközi közösségi közlekedés szervezeti és működési kereteinek tervezete

Cikk:

Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium
Kommunikációs Osztály
Budapest, 2009. augusztus 31.


A Kormány nemrégiben elfogadott feladatkiosztó határozatában foglalt határidőnek megfelelően augusztus 31-ig elkészült a regionális megrendelő funkcióra alkalmas szervezet szervezeti és működési kereteiről szóló javaslat.

A dokumentum a múlt héten közzétett menetrendi koncepcióhoz hasonlóan a közeljövőben megjelenik a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium honlapján (http://khem.gov.hu/nyitolap/hkk.html).

A helyközi közösségi közlekedés átalakításának átláthatósága érdekében a szaktárca a napokban nyilvánosságra hozza azt a hamarosan véglegesülő vonalosztályozást is, amelyből kiderül, mely vasútvonalak tartozhatnak majd az országos, és melyek a regionális megrendelési körbe. Előbbiek esetében központi, míg utóbbiak kapcsán helyi, régiós döntés születhet majd a következő évek menetrendjeiről.

Ugrás vissza Ugrás vissza...