Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatjuk, hogy a Közigazgatási Ügyfélvonal (1818) rendszerein valamennyi hívószám esetén 2020. december 3-án, csütörtökön 23:50-től péntek 4:00 óráig rendszerfrissítés kerül végrehajtásra, mely során a 1818 működésében átmeneti kiesések lesznek tapasztalhatók.

Az NKM Energia Zrt. villamos energia- és földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézési szakrendszerében karbantartás lesz az alábbi időintervallumban:

2020.12.05. (szombat) 15:00-24:00

A leállás miatti tájékoztatók közzétételének helye:
https://www.nkmenergia.hu/aram/pages/aloldal.jsp?id=5155495
https://www.nkmenergia.hu/foldgaz/Egyetemes-Szolgaltatas/Ugyintezes/e-ugyintezes/tajekoztatas-ugyfeleknek

Tisztelt Partnereink!

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér „EESZT csatlakozásra használható informatikai rendszer engedélyezése iránti kérelem” tárgyban indítható kérelme kapcsán az e-aláírás szolgáltatásban fellépő hiba miatt a hatósági döntések kiadása vonatkozásában az elektronikus ügyintézés szünetel.

A hiba elhárítása alatt ügyfeleinknek lehetősége van a kérelem elektronikus úton történő benyújtására.

Kérdés esetén az EESZT Kontakt Center tud felvilágosítást nyújtani a +36 1 920 1050-es telefonszámon.

A hiba észlelésének időpontja: 2020.11.26.

MORZSÁK

TARTALOM:KHEM: elkészült a helyközi közösségi közlekedés szervezeti és működési kereteinek tervezete

Cikk:

Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium
Kommunikációs Osztály
Budapest, 2009. augusztus 31.


A Kormány nemrégiben elfogadott feladatkiosztó határozatában foglalt határidőnek megfelelően augusztus 31-ig elkészült a regionális megrendelő funkcióra alkalmas szervezet szervezeti és működési kereteiről szóló javaslat.

A dokumentum a múlt héten közzétett menetrendi koncepcióhoz hasonlóan a közeljövőben megjelenik a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium honlapján (http://khem.gov.hu/nyitolap/hkk.html).

A helyközi közösségi közlekedés átalakításának átláthatósága érdekében a szaktárca a napokban nyilvánosságra hozza azt a hamarosan véglegesülő vonalosztályozást is, amelyből kiderül, mely vasútvonalak tartozhatnak majd az országos, és melyek a regionális megrendelési körbe. Előbbiek esetében központi, míg utóbbiak kapcsán helyi, régiós döntés születhet majd a következő évek menetrendjeiről.

Ugrás vissza Ugrás vissza...