Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. szeptember 4-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Nyilvános a helyközi közösségi közlekedés átalakításának újabb dokumentuma

Cikk:

Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium
Budapest, 2009. szeptember 2.


A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium honlapján közzétette a regionális megrendelő funkcióra alkalmas szervezet szervezeti és működési kereteiről szóló javaslatot.

A dokumentum a Kormány nemrégiben elfogadott feladatkiosztó határozatának megfelelően augusztus 31-ig készült el. A szaktárca a helyközi közösségi közlekedés átalakításának átláthatósága érdekében a javaslat szövegét a http://www.khem.gov.hu/nyitolap/hkk.html linken korlátozás nélkül hozzáférhetővé tette. A minisztérium szándéka szerint a továbbiakban megszülető tervezetekkel is hasonlóképpen jár el majd.

Így a szaktárca a közeljövőben nyilvánosságra hozza azt a hamarosan véglegesülő vonalosztályozást, amelyből kiderül, mely vasútvonalak tartozhatnak majd az országos, és melyek a regionális megrendelési körbe. Előbbiek esetében központi, míg utóbbiak kapcsán helyi, régiós döntés születhet majd a következő évek menetrendjeiről.

Ugrás vissza Ugrás vissza...