Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Nyilvános a helyközi közösségi közlekedés átalakításának újabb dokumentuma

Cikk:

Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium
Budapest, 2009. szeptember 2.


A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium honlapján közzétette a regionális megrendelő funkcióra alkalmas szervezet szervezeti és működési kereteiről szóló javaslatot.

A dokumentum a Kormány nemrégiben elfogadott feladatkiosztó határozatának megfelelően augusztus 31-ig készült el. A szaktárca a helyközi közösségi közlekedés átalakításának átláthatósága érdekében a javaslat szövegét a http://www.khem.gov.hu/nyitolap/hkk.html linken korlátozás nélkül hozzáférhetővé tette. A minisztérium szándéka szerint a továbbiakban megszülető tervezetekkel is hasonlóképpen jár el majd.

Így a szaktárca a közeljövőben nyilvánosságra hozza azt a hamarosan véglegesülő vonalosztályozást, amelyből kiderül, mely vasútvonalak tartozhatnak majd az országos, és melyek a regionális megrendelési körbe. Előbbiek esetében központi, míg utóbbiak kapcsán helyi, régiós döntés születhet majd a következő évek menetrendjeiről.

Ugrás vissza Ugrás vissza...