Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Az NKM Energia Zrt. villamos energia- és földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézési szakrendszerében karbantartás lesz az alábbi időintervallumban:

2020.11.28. (szombat) 15:00-24:00

A leállás miatti tájékoztatók közzétételének helye:
https://www.nkmenergia.hu/aram/pages/aloldal.jsp?id=5155495
https://www.nkmenergia.hu/foldgaz/Egyetemes-Szolgaltatas/Ugyintezes/e-ugyintezes/tajekoztatas-ugyfeleknek

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) elektronikus ügyintézésében üzemszünet lesz 2020. november 17-én 16 óra 30 perctől 2020. november 24-én 24 óra 00 percig.

Az üzemszünet ideje alatt a Hatóság elektronikus formában nem tud küldeményeket befogadni és elektronikus formában küldeményeket elküldeni.

Az érintett elektronikus csatornák: NMHH Hivatali Kapu, NMHH Médiatanács Hivatali Kapu, Adatkapu, e-NMHH.

Az üzemszünet ideje alatt a Hatóság postai úton fogadja az ügyfelek beadványait és továbbítja a kimenő küldeményeit.

MORZSÁK

TARTALOM:A kormány bízik abban, hogy lezárhatók a kötelezettségszegési eljárások

Cikk:

A mai napon a kormány – határidő előtt - átadta az Európai Bizottságnak a két folyamatban lévő kiemelt kötelezettségszegési eljárás (bírák nyugdíjazása, adatvédelmi hatóság függetlensége) tárgyában, valamint két további, párhuzamosan vizsgált kérdésben (a Magyar Nemzeti Bank és az igazságszolgáltatás függetlensége) készített hivatalos válaszát.

A kormány részletesen tájékoztatta a Bizottságot a már bejelentett, folyamatban lévő, illetve tervezett jogalkotási lépésekről, melyek érdemben választ adnak az Európai Bizottság és az Európa Tanács Velencei Bizottságának észrevételeire.

A kormány bízik benne, hogy e jogalkotási kezdeményezései, illetve az átadott kiegészítő tájékoztatás megfelelő alapul szolgál ahhoz, hogy a Bizottság a szóban forgó eljárásokat lezárja.

A kormány úgy véli: immár nem lehet akadálya annak, hogy Magyarország belátható időn belül megkezdje a hiteltárgyalásokat az Európai Unióval és az IMF-el.
 

Ugrás vissza Ugrás vissza...