Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Szollár Domokos az új kormányszóvivő

Cikk:

Miniszterelnöki Hivatal
Kormányszóvivői Iroda
2009. április 24.

Bajnai Gordon miniszterelnök Szollár Domokost, a Budapest Airport eddigi szóvivőjét nevezte ki a válságkezelő kormány új szóvivőjének. Szollár Domokos 2009. május 15-től Budai Bernadettel közösen látja el a szóvivői feladatokat.

Szollár Domokos az üzleti életben szerzett szakmai tapasztalatait állítja a válságkezelés szolgálatába, hogy hitelesen képviselje a válságkezelő kormányt, pontos és őszinte tájékoztatást adjon a válságkezelő intézkedésekről és azok szükségességéről.

Szollár Domokos 2004 májusa óta dolgozott a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airportnál, először mint kommunikációs munkatárs, 2006-tól pedig a társaság kommunikációs vezetői és szóvivői teendőit látta el. 2007. évi tevékenységéért elnyerte a szakma illetve az MTI által közösen adományozott „Az év szóvivője” címet.

A Budapest Airportot megelőzően, 2001 áprilisától a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma Közép-európai Kulturális Intézeténél dolgozott tudományos munkatársként. Történész és szociológus diplomáját 2000-ben szerezte a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán.

Szollár Domokos, akit sosem vonzott a pártpolitika, Budai Bernadettel együtt a válságkezelő kormány szakértő szóvivőjeként kívánja ellátni feladatát.

Ugrás vissza Ugrás vissza...