Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy az eHR (https://eszemelyugy.gov.hu) felületén 2022. január 17-én (hétfő) 19:00 órától 21:00 óráig karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a szolgáltatás nem lesz elérhető.

Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:„Közfoglalkoztatásról önkormányzati vezetőknek” rendezvénysorozat

Cikk:

A Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási Helyettes Államtitkársága polgármesterek, közfoglalkoztatásért felelős vezetők és a munkaügyi kirendeltségek közfoglalkoztatásért felelős ügyintézőinek részvételével tájékoztató rendezvénysorozatot szervez „Közfoglalkoztatásról önkormányzati vezetőknek” címmel.

A rendezvénysorozaton 4000 fő közfoglalkoztatásban érintett önkormányzati vezető, munkaügyi kirendeltségen dolgozó ügyintéző kap átfogó tájékoztatást a közfoglalkoztatás szabályozásáról, dokumentumrendszeréről.

Az előadássorozat a meghívottak részére hasznos információt ad a közfoglalkoztatás jó gyakorlatáról, az elmúlt évi ellenőrzés tapasztalatairól. A tájékoztató rendezvények célja, hogy segítséget nyújtson az önkormányzatoknak a 2013. év közfoglalkoztatási feladatainak tervezésében, a közfoglalkoztatási mintaprogramok megvalósításában, hozzájárulva a leginkább rászoruló rétegek állami foglalkoztatásához.

A rendezvényeken a résztvevők tájékozódhatnak a közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó képzési lehetőségekről, az új módszertanra épülő munkával összekapcsolt mezőgazdasági képzésekről, valamint előadást hallhatnak az egyenlő bánásmód elvéről. A programot színesítve a nap végén a digitális televíziózásra történő átállásról is érdekességek hangzanak el.

A sorozat nyitó rendezvényére 2012. október 10-én kerül sor a Belügyminisztériumban, Pest és Nógrád megye részvételével.     

Ugrás vissza Ugrás vissza...