Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Martonyi János részvétele a Líbia Konferencián Londonban

Cikk:

Külügyminisztérium
Sajtó Főosztály
Budapest, 2011. március 28.


2011. március 29-én Londonban David Cameron brit miniszterelnök és William Hague külügyminiszter a Líbiában kialakult helyzetről széles körű nemzetközi részvétellel tart konferenciát a Lancaster House-ban. Magyarországot Martonyi János külügyminiszter képviseli.

A konferencia célja, hogy a regionális szereplők jelenlétében számba vegye az ENSZ BT 1970. és 1973. számú határozatai végrehajtásának érdekében eddig tett lépéseket, értékelje a líbiai helyzetet, és áttekintse a civilek elleni erőszak megakadályozása érdekében szükséges további lépéseket.

A konferencia további célja, hogy létrehozzon egy olyan nemzetközi fórumot, amely rendszeres találkozók során vitatná meg a Líbiával kapcsolatos elképzeléseket, illetve ajánlásokat tenne az ország jövőbeli támogatására is. Az eseményen több mint 40 ország, illetve számos nemzetközi szervezet képviselteti magát.

Ugrás vissza Ugrás vissza...