Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Németh Zsolt parlamenti államtitkár Kijevbe látogat

Cikk:

Külügyminisztérium
Sajtó Főosztály
Budapest, 2011. szeptember 21.


Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára 2011. szeptember 22-23-án hivatalos látogatásra Kijevbe utazik, ahol tárgyalásokat folytat Pavlo Klimkin Európai Uniós kapcsolatokért felelős külügyminiszter-helyettessel, továbbá Viktor Majko kétoldalú kapcsolatokért felelős külügyminiszter-helyettessel.

A megbeszélések kiemelt témái között szerepelnek a kétoldalú kapcsolatok aktuális helyzetén valamint a multilaterális együttműködés keretében felvethető kérdéseken túl a kárpátaljai magyar oktatás, a 2011. szeptember 29-30 között megrendezendő varsói Keleti Partnerség csúcstalálkozó, és Ukrajnának az Európai Unióval kötendő szabadkereskedelmi megállapodása.
 

Ugrás vissza Ugrás vissza...