Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Idén is szervez ENSZ-versenyvizsgát a Külügyminisztérium

Cikk:

A Külügyminisztérium – a nagy érdeklődésre való tekintettel – 2012. december 5-én az ENSZ Young Professionals Program (YPP) keretében ismét írásbeli versenyvizsgát rendez pályakezdő szakemberek részére politikai ügyek, szociális ügyek, közgazdaságtan, építészet, információs technológia, valamint rádiós műsorszerkesztő kategóriákban. A versenyvizsgára 2012. július 13-a és szeptember 12-e között lehet jelentkezni az ENSZ karrier portálján (http://careers.un.org) keresztül.

Az írásbeli vizsgára olyan személyek jelentkezését várják, akik 1980.01.01-jén vagy később születettek, a szakterületnek megfelelő felsőfokú végzettséggel (bachelor) rendelkeznek, továbbá magas szinten beszélnek angolul vagy franciául. A szakmai tapasztalat nem előfeltétel, de előnyt jelenthet.

Az írásbeli vizsga – amely egy általános és egy szakmai részből áll – Budapesten lesz 2012. december 5-én. A pályázat benyújtása és az írásbeli vizsga megírása nem jár költségekkel.

Az írásbeli fordulót sikerrel teljesítők interjúra kapnak meghívást. A szóbeli forduló helyszíne valamely ENSZ-Központ, s az utazással kapcsolatos költségeket az ENSZ fedezi.

A vizsgával kapcsolatos további információ és minta feladatsorok az alábbi honlapon érhetők el: http://www.un.org./Depts/OHRM/examin/ypp.htm

Ugrás vissza Ugrás vissza...