Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy az eHR (https://eszemelyugy.gov.hu) felületén 2022. január 17-én (hétfő) 19:00 órától 21:00 óráig karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a szolgáltatás nem lesz elérhető.

Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Tájékoztató a ENSZ Fiatal Szakértői Program versenyvizsgájáról

Cikk:

Az ENSZ Fiatal Szakértői Program (Young Professionals Program – YPP) keretében 2012. december 5-én hazánk idén második alkalommal szervez a versenyvizsgát.

A Külügyminisztérium felkérte Tisovszky Jánost, az ENSZ bécsi Tájékoztatási Hivatalának vezetőjét, hogy a felkészülés elősegítése érdekében 2012-ben is tartson előadást a vizsgára jelentkezőknek az ENSZ felépítéséről, működéséről, a szervezet prioritásairól, a versenyvizsga írásbeli és szóbeli részéről, valamint a karrierlehetőségekről. Az előadást követően a program palettáján workshop szerepel, amelyen a 2011-es versenyvizsga résztvevőitől kaphatnak a megjelentek közvetlenül információkat.

Az előadás 2012. október 29-én, 18.00-20.00 között lesz az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar épületében (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.), a Grosschmid Auditóriumban (3. emelet 305-ös terem). Kérjük, hogy az eseményen való részvételi szándékukat az ypp@kum.hu címre küldött e-mailben jelezzék.

Ugrás vissza Ugrás vissza...