Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Takács Szabolcs Manilában tárgyalt

Cikk:

A helyettes államtitkár külügyi partnereinek részletes tájékoztatást adott a globális nyitás politikájáról, jelezte továbbá: bízunk abban, hogy megtaláljuk a korszerű és költséghatékony módját az 1995-ben felfüggesztett manilai külképviseleti jelenlétünk visszaállításának is.

José Brillantes transznacionális kérdésekért felelős külügyminiszter-helyettessel folytatott tárgyalásán kiemelt figyelmet kapott a katasztrófa-megelőzés és -elhárítás területe, valamint a vízkezelés, illetve víztisztítás ügye.

A PEZÁ-nál tett látogatásakor Mary Harriet O. Abordo főigazgató-helyettesnek kifejtette: megkülönböztetett figyelmet fordítunk a magyar kis- és középvállalatok támogatására az ázsiai viszonylatban is. A felek egyetértettek abban, hogy a két ország potenciális partnere lehet egymásnak a befektetések és a külkereskedelem területén is.

Az ADB központjában megbeszélést folytatott Robert L. T. Dawson főtitkárral. Takács Szabolcs a találkozón jelezte, hogy Magyarország mérlegeli a bankhoz való csatlakozást annak érdekében, hogy a magyar gazdasági szereplők jobb esélyekkel jelenhessenek meg az ázsiai országok üzleti életében.

Ugrás vissza Ugrás vissza...