Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Elégedetten távozott a lengyel utazási szakma Magyarországról

Létrehozva: 2007. március 5.
Módosítás: 2007. március 6.
Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Magyar Turizmus Zrt.
Kommunikációs Csoport
Budapest, 2007. március 5.

Amint arról korábban hírt adtunk, kiemelkedő szakmai rendezvénynek adott otthont 2007. február 28. és március 4. között Magyarország. A Lengyel Turisztikai Kamara Sziléziai tagozata éves konferenciájának helyszíne a Nyugat-dunántúli és a Balaton turisztikai régió volt. Az MT Zrt. szervezésében 70 fős lengyel szakembergárda érkezett Magyarországra, ebből 65 fő túraszervező cégek képviseletében és 5 fő újságíró.

Az éves konferenciára Bükfürdőn, a Nyugat-dunántúli és a Balaton turisztikai régióról tartott egyórás szakmai prezentációra pedig Hévízen került sor.

Szintén Hévízen, rendkívüli érdeklődés mellett zajlott az a közel háromórás szakmai találkozó, amelyen az érintett régiók vezetői mellett 70 magyar szolgáltató (szálláshelyek, utazási irodák, éttermek és programgazdák) vett részt és folytatott üzleti tárgyalásokat a lengyel szakemberekkel.

A hivatalos programokat követően a lengyel szakemberek megismerkedhettek Bükfürdő, Sárvár, és Hévíz turisztikai nevezetességeivel, szolgáltatóival.

A 70 főből álló lengyel szakembercsoport a látogatás végén köszönetét fejezte ki a szervezőknek a tartalmas szakmai programokért, amelyeket üzleti szempontból rendkívül hasznosnak értékeltek.

Ugyancsak elismeréssel nyilatkoztak a két bemutatott régió színvonalas turisztikai kínálatával kapcsolatban, különös tekintettel a legújabb szolgáltatásokra.

A Magyar Turizmus Zrt. 2007. február 27-én a „A hónap küldőországa" rendezvényének keretében részletesen beszámolt a lengyel turisztikai piac helyzetéről, trendjeiről és aktuális kérdéseiről, a lengyel lakosság utazási szokásairól, valamint a Magyar Turizmus Zrt. Lengyelországban végzett marketingtevékenységéről. Az előadások megtalálhatóak az MT Zrt. honlapjának szakmai oldalain (www.itthon.hu / Szakmai oldalak/Piackutatások és Turizmus Bulletin/Külföldi országkutatások).

Ugrás vissza Ugrás vissza...