Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Martonyi János Szingapúrban tárgyal

Létrehozva: 2011. november 8.
Módosítás: 2011. november 8.
Forrás: Külügyminisztérium

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Külügyminisztérium
Sajtó Főosztály
2011. november 8.

 
Martonyi János külügyminiszter 2011. november 8-án délkelet-ázsiai látogatásának keretében Szingapúrba érkezett. Szingapúr a térség gazdasági és pénzügyi központja, Magyarország legjelentősebb gazdasági partnere Délkelet-Ázsiában. A magyar gazdaság szereplőinek ázsiai törekvéseiben - átlátható pénzügyi és gazdasági rendszere, nemzetközi elismertsége miatt is - fontos partner.

A látogatás során Martonyi János megbeszéléseket folytat Dr. Tony Tan-nal, Szingapúr köztársasági elnökével, valamint Kasiviswanathan Shanmugam külügyminiszterrel.

Szingapúr gazdasági fontossága mellett a régió egyik „külpolitikai szellemi műhelye” is, többek között az ASEM (Asia-Europe Meeting) együttműködés egyik kezdeményezője, valamint az ASEM egyetlen intézményesült szegmensének, az ASEF-nek (Asia-Europe Foundation, Ázsia-Európa Alapítvány) otthont adó állam. Martonyi János Michel Filhol-lal, az ASEF főigazgatójával is találkozik.

A magyar diplomácia vezetője a szingapúri Külügyminisztérium és az EU Centre szervezésében előadást tart, amelyben tájékoztatja a városállam döntéshozóit az európai gazdasági, pénzügyi és hitelválság kezeléséről, valamint Magyarország ebben vállalt szerepéről.

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...