Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Visszatérítések a Budapest-Kelenföld-Budafok-Háros állomások között leszakadt felsővezeték, és a IX. kerületben talált bomba hatástalanítása miatt

Létrehozva: 2008. július 29.
Módosítás: 2008. július 29.
Forrás: MÁV-START Zrt.

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

MÁV-START Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság
2008. július 29.

A MÁV-START Zrt. kezelési költség levonása nélkül téríti vissza utasainak a menetjegyeiket, akik a Budapest-Kelenföld-Budafok-Háros állomások között leszakadt felsővezeték okozta késések miatt, az utazás előtt lemondanak az utazásról. Valamennyi, a Dunántúlra és Dunántúlról közlekedő személyszállító vonat érintett. Ezeken a vasútvonalakon kívül még a Budapest - Kelebia vonalat is  érinti a várhatóan a délutáni órákban lezárásra kerülő Összekötő vasúti híd (Lágymányosi híd) és Budapest Ferencváros pályaudvar miatti forgalom-szünetelés is, amelyre egy világháborús bomba hatástalanítása miatt kerül sor. A híd lezárásáról és annak időtartamáról, valamint a vasúti forgalom szüneteltetéséről a tűzszerészek, illetve a rendőrség szakemberei fognak dönteni.

A  belföldi és a Magyarországon váltott nemzetközi menetjegyekre,  helyjegyekre, valamint pótjegyekre  vonatkozó visszatérítési igényt, a MÁV-START Zrt. pénztáraiban nyújthatják be az utasok 2008. július 30-án 24.00 óráig.

A kellemetlenségek miatt utasaink szíves megértését és elnézését kérjük!

Ugrás vissza Ugrás vissza...