Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Augusztus 20-i ünnepi menetrend, és 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény

Létrehozva: 2008. augusztus 18.
Módosítás: 2008. augusztus 18.
Forrás: MÁV-START Zrt.

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

MÁV-START Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság
2008. augusztus 18.

Az augusztus 20.-i ünnepek miatt a személyszállító vonatok augusztus 19-21 között az alábbi közlekedési rend szerint közlekednek:

Augusztus 19-én (kedden)                         munkanapi
Augusztus 20-án (szerdán)                        ünnepnapi,
Augusztus 21-én (csütörtökön)                 munkanapi menetrend lesz érvényben.

Az ünnep ideje alatt a várható növekvő utasforgalmi igények kiszolgálása érdekében, a MÁV-START Zrt. a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon megerősítve, a szokásosnál több kocsival közlekedteti a vonatokat, illetve egyes viszonylatokban mentesítő vonatok közlekednek.

Az augusztus 20-i programokra Budapestre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt. az alábbiak szerint:

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menettérti menetjegyek érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy leghamarabb 2008. augusztus 19.-én 00.00 órától vehető igénybe, és a visszautazást, 2008. augusztus 21-én 24.00 óráig be kell fejezni

A Személyszállító Vasúttársaság az eddigi tapasztalatok alapján javasolja kedves utasainak a menet- és helyjegyek elővételi megváltását a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében. Indulás előtt az ünnepi menetrend változásairól érdemes tájékozódni a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06- (40)-49-49-49-es telefonszámon.

Ugrás vissza Ugrás vissza...