Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Gyermekvasutas tanfolyam indul

Létrehozva: 2008. szeptember 10.
Módosítás: 2008. szeptember 10.
Forrás: MÁV Zrt.

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

MÁV Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság
Budapest, 2008. szeptember 10.

A MÁV Zrt.  Széchenyi-hegyi Gyermekvasút felvételt hirdet a 4., 5. és 6. osztályos tanulók számára a 2008. szeptember 27-én 9.00-kor, Hűvösvölgyben induló Gyermek­vasutas tanfolyamára.

A jelentkezés feltétele a 4., 5., vagy 6. iskolai osztály, a szülő és az iskola írásos hozzájárulása, legalább 4,00 tanulmányi eredmény és orvosi alkalmasság. Jelentkezési lap beszerezhető a Gyermekvasút állomásain és a budapesti iskolákban, illetve letölthető a gyermekvasut.hu internetes oldalon.

A négyhónapos képzés heti egy nap elfoglaltságot jelent, felváltva pénteken délután a belvárosban, illetve szombaton egész nap a Gyermekvasút valamelyik állomásán.

A februári vizsgák után a gyerekek önálló szolgálatot látnak el a Gyermekvasúton jegyvizsgáló, pénztáros, váltókezelő, forgalmista, hangosbemondó beosztásokban, az iskolai tanítási időszakban 15 naponként (havi két nap), a nyári szünetben pedig kéthetes tábor keretében. 

A gyerekeknek a szolgálatokon kívül rengeteg hangulatos programot is szervez a gyermekvasút. A szolgálatok és az egyéb programok során a gyerekek sok-sok tapasztalatot gyűjthetnek és a valóságban felhasználhatják az iskolában tanultakat.

További információ:

- www.gyermekvasut.hu  (pl. a tanfolyam részletes időbeosztása stb.)

- vagy Füstös István (vezető oktató): oktatas@gyermekvasut.hu, illetve telefonon: 06 + 20 - 331 4011 számon.

Az érdeklődőket szeretettel várjuk 2008. szeptember 21-én az Autómentes Napon a MÁV Zrt. standjánál is (Andrássy út - Nagymező u. sarok), ahol személyes találkozásra, tájékoztatásra lesz lehetőség.

Ugrás vissza Ugrás vissza...