Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszerében 2020.11.08-án 09:00 és 14:00 között meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet lesz.

Ezen időszakban az NKM Energia Zrt felé földgáz szolgálatatással kapcsolatban nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NISZ Zrt. a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson és a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum (RNY+) szolgáltatásán 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 02:00 óráig karbantartást végez. Ezen időszak alatt a KAÜ és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás nem lesznek elérhetőek.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 04:00 óráig az új magyarorszag.hu portálon keresztül nem lehet majd elektronikus űrlapokat beküldeni a Központi Víruskereső szolgáltatáson történő karbantartás miatt.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Közlemény a Művészetek Völgye támogatásáról

Létrehozva: 2005. július 15.
Módosítás: 2005. július 15.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Regionális Fejlesztésért és Felzárkóztatásért Felelős Tárca Nélküli Miniszter Hivatala

2005. július 15.

A Márta István fesztiváligazgató sajtótájékoztatóján elhangzottakból sajnálattal értesültünk arról, hogy két héttel a Művészetek Völgye fesztivál megnyitása előtt a rendezvény egy részének fedezete nem áll rendelkezésre. A kulturális célú, magánszervezésben megvalósuló rendezvény vezetője a sajtón keresztül kérte Kolber István miniszter úr segítségét.

A korábbi évek gyakorlatától eltérően idén központi turisztikai pályázatok helyett decentralizált rendszerben, az egyes régiók önállóan kiírt pályázatain indulva igényelhetnek a rendezvények költségvetési támogatást.

A Művészetek Völgye fesztivál szervezői az idei évben két ilyen lehetőséggel próbáltak meg élni:

A közép-dunántúli régiónál 10 millió forint támogatási igénnyel pályáztak, de sajnálatos módon a hiánypótlási felszólításnak az előírt időben nem tettek eleget, így a rendezvény elesett a támogatás lehetőségétől.

A Balaton Fejlesztési Tanácshoz benyújtott 5 millió forintos támogatási igényű pályázatuk elbírálása folyamatban van. A bírálásra jogosult négy regionális szervezetből három már kialakította álláspontját, így a végső döntés várhatóan napokon belül megszületik.

A kormányzati munka legtöbb területén a fejlesztési, támogatási források egyre növekvő részéről a regionális szervezetek hozzák meg a szükséges döntéseket. Kolber István miniszternek a decentralizált döntések befolyásolására sem hatás- sem jogköre nincsen, de személyesen reméli, hogy Magyarország egyik legelismertebb kulturális rendezvénye, a Művészetek Völgye fesztivál felett gyülekező pénzügyi viharfelhők a kezdés időpontjára el fognak oszlani.

Galambos Tamás
kommunikációs igazgató

Ugrás vissza Ugrás vissza...