Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Kinevezték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetőit

Létrehozva: 2011. január 3.
Módosítás: 2011. január 3.
Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Sajtó- és Kommunikációs Főosztály
2011.01.03.


A mai napon dr. Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke átadta az új szervezet vezetőinek kinevezési okmányait.

Összesen 133 fő vehetett át a kinevezésről szóló dokumentumot, a NAV elnökhelyettesei, szakfőigazgatói, a Központi Hivatal főosztályvezetői, a középfokú adóztatási és vámszervek főigazgatói, a Bűnügyi Főigazgatóság főigazgatója és főigazgató-helyettese, valamint a bűnügyi és az alsó fokú megyei igazgatók.

Dr. Vida Ildikó első vezetői értekezletén hangsúlyozta a költségvetési bevételek beszedésének fontosságát és az államháztartási érdekek eredményes képviseletét, az állampolgárok és ügyfelek magas színvonalon történő kiszolgálását és a magyar gazdaság versenyképességének erősítését, az eljárások gyorsítását és az átlátható, gyors igazgatási tevékenység fontosságát, valamint a szervezeti hagyományok ápolását, a NAV személyi állományának megbecsülését.

Reményét fejezte ki, hogy az új szervezet maradéktalanul teljesíti a kormányzati elvárásokat, amelyben mind a vezetői állomány, mind pedig a NAV valamennyi munkatársának magas szakmai színvonalú teljesítményére számít.

Ugrás vissza Ugrás vissza...