Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:Budapesten megnyílt a British Petrol új stratégiai központja

Cikk:

Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium
Kommunikációs Főosztály
Budapest, 2009. november 17.


A világ egyik legnagyobb olaj- és gázipari vállalata, a BP Budapesten nyitotta meg új európai szolgáltatóközpontját 2009. november 17-én. „Magyarország ismét bebizonyította, hogy minőségi szolgáltatásaink és a jól képzett munkaerő nemzetközi szinten is megállja a helyét!” – hangsúlyozta Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a komplexum nyitóünnepségén.

A fennállásának idén 100. évfordulóját ünneplő óriásvállalat Európai Üzleti Szolgáltató Központját Varga István miniszter, Richard Hookway, a BP Finomító és Értékesítési üzletágának pénzügyi igazgatója, és Tufan Erginbilgic, a BP keleti régióért felelős operatív igazgatója közösen adta át.

A BP európai Finomító és Értékesítési (Refining & Marketing) üzletága számára ügyfélszolgálati és üzleti szolgáltatásokat nyújtó centrum a következő négy évben több mint 1000 főre bővül.

„Világosan látható, hogy a kiváló befektetői környezet egyre több ismert és elismert nemzetközi vállalatot csábít Magyarországra. A BP döntése egyértelműen bizonyítja, hogy hazánk kiemelt szerepet kap a globális vállalatok hosszú távú stratégiájában.” – emelte ki a gazdasági tárca vezetője.


Részletek a BP-ről:

BP Magyarországon: A BP 1990 óta értékesít kenőanyagokat és repülőgép-üzemanyagokat a Castrol, BP és Aral márkanéven és jelenleg több mint 70 alkalmazottat foglalkoztat hazánkban.

A BP a világ egyik legnagyobb olaj- és gázipari vállalata, amely nap mint nap hat kontinens több mint 100 országában szolgálja ki ügyfelek millióit. A BP fő tevékenységei közé tartozik a feltárás és kitermelés, valamint a Finomító és Értékesítési üzletág. A BP alternatív energiaforrásokkal foglalkozó üzletága kiemelt figyelmet fordít az alacsony széndioxid-kibocsátású tevékenységekre is.

Ugrás vissza Ugrás vissza...