Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:A világ védelmi iparának legnagyobb képviselői Budapesten

Létrehozva: 2010. április 28.
Módosítás: 2010. április 28.
Forrás: Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium
Kommunikációs Főosztály
Budapest, 2010. április 28.


Global Industrial Cooperation Conference 2010

2010. április 25-28. között, Budapesten került megrendezésre a negyedik Global Industrial Cooperation Conference (GICC), a világ védelmi iparának legrangosabb szakmai konferenciája. A háromnapos nemzetközi rendezvénysorozat házigazdái a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium, valamint az iparág vezető non-profit szervezetei, a The Global Offset and Countertrade Association (G.O.C.A.), az A|D|S Group Ltd. és a Deutsches Kompensations Forum e. V. (DKF).

Az GICC egyike a világ legsikeresebb és legnívósabb ellentételezéssel foglalkozó  szakmai eseményeinek, ahol az Egyesült Államok és az Európai Unió vezető légierő- és védelmi exportőrei, a világ legelismertebb védelmi vállalkozásai képviseltetik magukat.

Sintra, Athén és Sevilla után Budapest nyerte el a lehetőséget, hogy otthont adjon a kétévente megrendezésre kerülő konferenciasorozatnak.

A rendezvény keretében a világ minden pontjáról jelen lévő kormányzati szakemberek nyújtottak tájékoztatást a különféle ellentételezési politikákról. A szakmai szemináriumokon a modern üzleti együttműködés és a technológiatranszfer lehetőségei voltak napirenden. A munkacsoportok, b2b-tárgyalások, valamint az egyéb kiegészítő események célja a hatékonyabb együttműködési formák és az ellentételezési politikák összehangolása.

Részletek a szervezőkről:

Az A|D|S 840 brit vállalkozást tömörítő kereskedelmi szervezet, amely mintegy 300 regionális partnerrel működik együtt, a világ minden tájáról. A szervezet segítséget nyújt a légvédelmi és biztonsági ágazatban résztvevő vállalatok üzleti lehetőségeinek bővítésében és fejlesztésében, úgy az Egyesült Királyságban, mint külföldön. Emellett számos speciális szolgáltatási tevékenységet is nyújt a vállalatok marketingstratégiájának fejlesztéséhez, valamint az exportpiacok bővítéséhez.

A Global Offset and Countertrade Association (G.O.C.A.) széleskörű cserekereskedelmi és ellentételezési ismereteivel támogatja az iparág kereskedelmi tevékenységét és a nemzetközi cserekereskedelemmel és ellentételezéssel foglakozó szakmai találkozókat. Az elmúlt 20 évben a G.O.C.A. tagsága meghaladta a 100 vállalkozást.

A Deutsches Kompensations Forum e.V. (DKF) 60 tagból álló nemzeti és nemzetközi vállalkozói közösséget tömörítő non-profit szervezet, amely szemináriumokkal, szimpóziumokkal, egyénre szabott felkészítőkkel segíti a tagok versenyképességének növekedését.

Ugrás vissza Ugrás vissza...