Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Magyar-ukrán tárgyalások a kétoldalú kapcsolatok bővítése jegyében

Cikk:

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály
Budapest, 2011. október 10.


Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter, a Magyar-Ukrán Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság magyar társelnöke 2011. október 10-én megbeszélést folytatott Mikola Volodimirovics Priszjazsnyukkal, Ukrajna agrárpolitikai és élelmezésügyi miniszterével, a Magyar-Ukrán Gazdasági Együttműködési Vegyes Bizottság ukrán társelnökével.

A találkozón a miniszterek áttekintették a magyar-ukrán gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok aktuális kérdéseit, az energetikai-energiagazdasági, a mezőgazdasági, a járműipari, a légiközlekedési és a regionális együttműködés fejlesztésének lehetőségeit. Megerősítették, hogy szándékukban áll az intenzív kétoldalú párbeszéd folytatása a két ország kapcsolatainak további bővítése érdekében. A felek megállapodtak arról, hogy a közös munkacsoportok megkezdik a kormányközi vegyes bizottság soron következő ülésének előkészítését.
 

Ugrás vissza Ugrás vissza...