Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Új funkció a Pályázó tájékoztató felületen

Létrehozva: 2009. június 3.
Módosítás: 2009. június 3.
Forrás: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

Köszönjük szavazatát

Cikk:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
2009. június 03.


A pályázók számára kényelmesebb és gyorsabb ügyintézés érdekében már a Pályázó tájékoztató felületen is elérhető az „E-ügyfélszolgálat” funkció, melynek segítségével a felület használatával kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket a felhasználók közvetlenül is elküldhetik az Ügyfélszolgálat munkatársai számára.

Amennyiben az elszámolás rögzítése, vagy az előrehaladási-jelentés kitöltése közben a pályázónak kérdése merül fel, esetleg hibát észlel, a továbbiakban nem szükséges a Pályázó tájékoztató rendszerből kilépni ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen az illetékes Ügyfélszolgálattal.

Az „E-ügyfélszolgálat” használata során néhány egyszerű adat megadásával a Pályázó könnyen továbbíthatja kérdéseit az NFÜ ügyfélszolgálati munkatársai felé, akik 4 munkanapon belül a megadott e-mail címre küldik meg a választ.

Az „E-ügyfélszolgálati” rendszer a Pályázó tájékoztató felületen 2009. június 2-án indult, a szolgáltatás a felület felhasználói számára automatikusan elérhetővé válik a bejelentkezést követően.

A Pályázó tájékoztató felületre az alábbi linken van lehetősége bejelentkezni: http://emir.nfu.hu/nd/umft

Ugrás vissza Ugrás vissza...