Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Megújult a www.nfu.hu címoldala

Cikk:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
2009. július 6.


A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjának nyitó oldala új struktúrával fogadja a felhasználókat.
 
Az átalakítás célja az információk tematikus csoportosítása. Ezzel a keresett tartalmak elérését könnyítjük a látogatók számára.

A pályázatok megjelenéséről és a változásokról szóló közlemények fényújság formában is elérhetők, de továbbra is megtalálhatók gyűjteménybe rendezetten.

Az aktuális hírek alatt a térképes kereső új funkcióval egészült ki. A pályázatok kereshetőségén felül ezen a térképen jelennek meg az adott hét eseményei: projektátadások, sajtótájékoztatók, projektindító és egyéb események. Az egyéb időszakok eseményei a térkép mellett elhelyezett naptárban kereshetők.

A térkép felett elhelyezett gombokról éri el a látogató az ügyfélszolgálati keresőt, a támogatott projekteket, valamint a ROPTÉR nevű új szolgáltatást. Ez utóbbi egy speciális térinformatikai alkalmazás segítségével teszi lehetővé a támogatott ROP projektek keresését, az NFT és az ÚMFT időszakban egyaránt.

Látványos újdonság a támogatott, eredményes projektekről szóló filmek és fotók gyűjteménye. A folyamatosan bővülő képtár és videotár változó ajánlóval kínálja színes tartalmát.

A megítélt és kifizetett támogatások összege pillanatról-pillanatra követhető az „Uniós számláló”-n. A számlálón jól látható a támogatások megítélésének és kifizetésének folyamatossága, gyorsasága és nagyságrendje.

Ugrás vissza Ugrás vissza...