Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Az NFÜ honlapja ezüstérmes lett az uniós RegioStars versenyen

Létrehozva: 2012. június 15.
Módosítás: 2012. június 15.
Forrás: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

Köszönjük szavazatát

Cikk:

Az Európai Bizottság által szervezett 2012-es RegioStars verseny bebizonyította, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapját (http://www.nfu.hu/) uniós szinten követendő mintaként tartják számon.

Magyarország a képzeletbeli dobogó második helyén végzett, amely óriási eredménynek számít. A döntőben Észtország-Lettország, Hollandia és Lengyelország voltak az ellenfelek.

A RegioStars díj célja, hogy az uniós tagországok regionális fejlesztéseinek területén olyan jó gyakorlatokat, eredeti és innovatív ötleteket jutalmazzon, amelyek más európai országok számára is jó példaként szolgálhatnak.

Az idei évben öt különböző kategóriában lehetett indulni, melyre összesen 107 pályázat érkezett. Magyarország az információ és kommunikáció témakörében 20 induló közül lett a második a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjával (http://www.nfu.hu/). A résztvevőknek olyan honlapot kellett bemutatni, amely minél sikeresebben tudja tájékoztatni a nyilvánosságot az interneten keresztül az uniós pályázatokból származó előnyökről.

Ugrás vissza Ugrás vissza...