Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Minden operatív program véleményezhető az NFÜ Partnerségi aloldalán december 15-ig

Létrehozva: 2013. november 25.
Módosítás: 2013. november 25.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A 2014-20-as új uniós támogatási időszak összes operatív programja felkerült honlapunk partnerségi aloldalára, és a véleményezési határidőt is meghosszabbítottuk december 15-ig.

 

Az NFÜ társadalmi egyeztetési aloldalára felkerült a 2014-20-as uniós költségvetési időszak összes operatív programjának szövege.Itt várják a dokumentumokkal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat 2013. december 15-ig.

http://www.nfu.hu/forum_pate/29

Magyarország kiemelt nemzeti érdeke, hogy a rendelkezésére álló uniós forrásokat minél hatékonyabban használja fel, ezért a 2014-2020-as időszakra vonatkozó operatív programokat társadalmi egyeztetésre bocsátjuk, immár teljes számban. Az operatív programokkal kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat az adott operatív programhoz kapcsolódó internetes fórumon várjuk meghosszabbított határidővel, 2013. december 15-ig.  

A Miniszterelnökség számára fontos, hogy a fejlesztési forrásokról a társadalmi egyeztetések mindenki számára követhetőek és átláthatóak legyenek, ezért internetes formában gyűjtjük össze és tesszük közzé partnereink véleményét.

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...