Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:XVII. Vértes Expo az egészségügy és környezetvédelem jegyében

Cikk:

Nemzetgazdasági Minisztérium
Budapest, 2010. augusztus 26.


„A kormány gazdaságpolitikájának középpontjában a kis- és középvállalkozások (KKV) versenyképességének fejlesztése és támogatása áll, hiszen ezek a magyar gazdaság sikerének letéteményesei”– hangsúlyozta Bencsik János, a Nemzetgazdasági Minisztérium energiaügyi és otthonteremtési államtitkára, a XVII. Vértes Expo 2010. augusztus 26-ai megnyitóján, Tatabányán.

A több mint negyed évszázados múltra visszatekintő Vértes Expo Komárom-Esztergom megye legnagyobb vására, amelyre Békéscsabától Pécsen keresztül Zalaegerszegig az ország számos pontjáról érkeznek kiállítók. Az idei, 110 standot felvonultató, négynapos rendezvény kiemelt témái az egészségügy, a környezetvédelem és a környezettudatosság.

2010-ben — a hagyományos programokkal párhuzamosan — első alkalommal kerül megrendezésre az Informatikai Szakmai Nap.

„Úgy vélem, a Vértes Expohoz hasonló szakmai vásárok, kiállítások egyszerre jelentenek kiváló bemutatkozási és piacszerzési lehetőségeket a hazai KKV-k számára. Tatabányaiként különösen büszke vagyok arra, hogy a Vértes Expo egyre népszerűbb mind a lakosság, mind a kiállítók körében” - emelte ki beszédében Bencsik János államtitkár.

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...