Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Sztrájk az olasz vasúton

Létrehozva: 2008. január 11.
Módosítás: 2008. január 11.
Forrás: MÁV Zrt.

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:


MÁV ZRt.
Kommunikációs Igazgatóság
Budapest, 2008. január 11.


Az Olasz Vasúton (FS) 2008. január 12-én 21.00 órától 13-án 21.00 óráig általános munkabeszüntetésre kerül sor.

A Budapestről január 12-én menetrend szerint 17.00 órakor induló EN 240 sz. Venezia nemzetközi vonat Ljubljanáig közlekedik, onnan fordul vissza Budapestre január 13-án EN 241 sz. vonatnak. Ljubljana és Sezana állomások között a Szlovén vasút 2 kocsiból álló pótszerelvényt közlekedtet, amely mindkét irányban a 240/241 sz. vonatok menetrendje alapján közlekedik, az utasoknak Ljubljanában át kell szállni.

A Velencéről január 12-én menetrendszerint 21.27-kor közlekedő EN 241 sz. vonat már nem indul. Technológiai okok miatt a január 13-i EN 241 sz. vonat Ljubljanából előreláthatólag 30-40 perc késéssel fog indulni.

Fenti idő alatt az FS vasutat érintő valamennyi nemzetközi, valamint a belföldi vonatoknál késésekkel, járatrövidülésekkel, vonatelmaradásokkal kell számolni.

Az utasok Olaszországba, illetve Olaszországon át irányuló, valamint visszaútra szóló előreváltott jegyeikkel az utazásról lemondhatnak. A jegyeket lemondási záradékkal kell ellátni.

A Magyarországon váltott jegyek, és ebben az esetben az ülőhelyjegyek is, valamint egyéb helybiztosítások kezelési költség levonása nélkül visszatéríthetők.

A külföldön váltott jegyeket fel nem használás esetén szintén a fenti lemondási záradékkal kell ellátni. Ezeknek, a jegyeknek visszatérítését az utasok a jegykiadó ország ezzel megbízott szolgálati helyein kérhetik.

Felhívjuk a külföldre utazók figyelmét, hogy amennyiben az utazásról nem mondanak le, jegyeik záradékolásáról szükség esetén külföldön is gondoskodjanak.
Ugrás vissza Ugrás vissza...