Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:A pénzügyi szervezetek is támogatják az Új Tulajdonosi Programot

Létrehozva: 2008. április 17.
Módosítás: 2008. április 18.
Forrás: Miniszterelnöki Hivatal

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Miniszterelnöki Hivatal
Kormányszóvivői Iroda
2008. április 17.

A munkaadók és munkavállalók országos szervezetei után, a hazai pénzügyi szervezetek és a civil szféra képviselői is támogatásukról biztosították az Új Tulajdonosi Programot, az Új Tulajdonosi Program Szakmai és Társadalmi Tanácsának mai ülésén.

A miniszterelnök által felállított szakmai fórum március eleje óta dolgozik a megtakarításokkal még nem rendelkező polgárok tulajdonszerzését segítő program kidolgozásán. A széleskörű társadalmi egyeztetés első, keddi ülésén a munkaadók és munkavállalók országos szervezetei egyetértettek a kormány céljaival, a tanács mai ülésén pedig a hazai pénzügyi szervezetek és a civil szféra képviselői is támogatásukról biztosították a programot.

Az üléseken résztvevő szakértők megegyeztek abban, hogy javaslataikkal tovább segítik a tanács munkáját. Az Új tulajdonosi Program tervezete várhatóan április végére nyeri el végleges formáját.

Ugrás vissza Ugrás vissza...