Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Újra Nyitott Pince Napok

Létrehozva: 2007. május 10.
Módosítás: 2007. május 10.
Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Magyar Turizmus Zrt.
Kommunikációs Csoport
2007. május 10.

Idén három napon át, 2007. május 26. és 28. között nyitva van a pince kapu, csak bújjatok rajta! Magyarország 22 borvidékén, több mint száz pince vállalja, hogy ezeken a napokon 9 és 19 óra között nyitva tart, a gazda, vagy borhoz értő személyzet fogadja a vendégeket, akik kedvezményes, illetve ingyenes borkóstolón vehetnek részt.

A Nyitott Pincék Szövetsége, a Magyar Turizmus Zrt. és a csatlakozott pincék összefogtak, hogy népszerűsítsék a pincelátogatást, becsábítsák a látogatókat a hordók világába, akik később is visszatérnek, illetve szájhagyomány útján másokkal is megosztják, igenis érdemes megismerni a hazai borokat, a magyar borvidékeket!

„Fogyasszuk a tavalyit, hogy taposhassuk az ideit!" szlogennel érlelik a 2007. május 18-án Budapesten megrendezésre kerülő látványos promóciós akciót, amellyel népszerűsíteni kívánják a rendezvényt a szervezők. A Nyugati téren, a Széna téren és a Gellért téren népviseletbe öltözött hostessek, dézsában állva szőlőtaposást imitálva hívják fel a figyelmet a Nyitott Pince Napokra. Az arra járó szerencsés autósok és a járókelők itt is hozzájuthatnak a csatlakozott pincéket tartalmazó kiadványhoz, amely mellé természetesen kisdobozos szőlőlé dukál!

A budapesti és az országos akcióra is mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Keressék fel idén is a nyitott pincéket, ismerkedjenek a szép hazai borokkal!

Ugrás vissza Ugrás vissza...