Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A hálózati szolgáltatónál végzett, előre tervezett karbantartás miatt az Oktatási Hivatal publikus szolgáltatásai nem lesznek elérhetők.

Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal (2022. 05. 26.)

Kezdete: 2022. 05. 26. 20:00. Vége: 2022. 05. 26. 23:00

 

MORZSÁK

TARTALOM:PM-vizsgálat: illegálisan szerzett dokumentumok a tárca belső levelezéséből

Létrehozva: 2009. október 8.
Módosítás: 2009. október 8.
Forrás: Pénzügyminisztérium

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Pénzügyminisztérium Sajtó
Budapest, 2009. október 8.


A Magyar Hírlap a Pénzügyminisztérium belső szakmai levelezésének részét képező dokumentumokat közölt október 8-dikai számában. A dokumentumok tartalmát tekintve nem tartalmaznak semmi új információt ahhoz képest, amit a tárca már korábban kommunikált a sukorói telekcserével és a tervezett kaszinó beruházással, valamint a koncessziós szerződéssel kapcsolatban.

Ezek az iratok csupán arról tanúskodnak, hogy a Pénzügyminisztériumban a nyilvános tájékoztatásának megfelelően folynak a belső szakmai munkák.

Ugyanakkor a tárca nagyon sajnálja, hogy ilyen jellegű belső dokumentumok, amelyek a napi munkát szolgálják, és részei a minisztérium mindennapi tevékenységének, illegális módon kikerültek.

Ezért a pénzügyminiszter vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy fenn áll-e bűncselekmény gyanúja. Amennyiben a vizsgálat végén a tárca arra a megállapításra jut, hogy valamilyen bűntetőjogi tényállás megvalósult, feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.
 

Ugrás vissza Ugrás vissza...