Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Júliusban nyit a ReGeneráció Tábor

Létrehozva: 2011. június 24.
Módosítás: 2011. június 24.
Forrás: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Budapest, 2011. június 24.


A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az eddigi ReGeneráció-rendezvények sikere nyomán ReGeneráció nyári tábort hirdet Siófokon. 2011. július 8-a és 10-e között 60 fiatal vehet részt a programon, amit teljes mértékben a KIM finanszíroz. Pályázni önéletrajzzal a tabor@kim.gov.hu email címen lehet 2011. július 1-jéig.

A háromnapos rendezvény résztvevői találkozhatnak Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszterrel és kormányzati vezetők által vezetett szemináriumokon vehetnek részt, egyebek mellett országmárka, EU-elnökség, ifjúságpolitika témákban. Ezen kívül számos egyéb szórakoztató program várja a fiatalokat: lesznek szituációs játékok, filmvetítés, koncert, ételkóstoló.

A ReGeneráció Táborról bővebb információ található a http://regeneracio.blog.hu és a http://www.facebook.com/regeneracio internetes oldalakon.

A Regeneráció korábbi eseményei rendkívül népszerűek voltak: 2010 őszén mintegy 8000 fiatal látogatott ki az első ReGeneráció – Kormányzati Karrier Expóra, idén márciusban pedig 600-nál is többen jöttek el az első ReGeneráció – Közigazgatási Nyílt Napra.

Ugrás vissza Ugrás vissza...