Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Egyenlő Esélyek Téli Zárótábora Csillebércen

Létrehozva: 2008. január 4.
Módosítás: 2008. január 4.
Forrás: Szociális és Munkaügyi Minisztérium

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

Köszönjük szavazatát

Cikk:


Szociális és Munkaügyi Minisztérium
Sajtótitkárság
2008. január 4.

Összesen 800 fogyatékossággal élő és hátrányos helyzetű gyermek táborozott Csillebércen a 2007-2008 évi Egyenlő Esélyek Téli Táboraiban. A harmadik turnus jelenleg is tart, amelyben 329 gyermek vesz részt január másodika és hatodika között.

A tábor lehetőséget nyújt a családok átmeneti otthonaiban, nagycsaládokban élő általános iskolás gyerekek számára szabadidejük hasznos eltöltésére, az egészséges életmód megismerésére. Az ötnapos tábor célja, hogy tartalmas szórakozást, kikapcsolódást, sportolási lehetőséget, játékos ismeretszerzést biztosítson a táborozóknak.

A csillebérci téli tábor a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ szervezésében valósul meg a Szociális és Munkaügyi Minisztérium és a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa jóvoltából.

Az „Egyenlő Esélyek Tábora" program 2002. évtől folyamatosan zajlik az iskolai szünetekben, a mostani csillebérci zárótáborral együtt eddig összesen huszonkilencezer gyereknek adott maradandó közösségi élményt, járult hozzá ahhoz, hogy: Legyen Jobb a Gyerekeknek.

Ugrás vissza Ugrás vissza...