Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Pályázat a látássérültek elemi rehabilitációs központjainak működtetésére

Cikk:

A TÁMOP-5.4.7/08/1, a TÁMOP-5.4.7/08/2 valamint a TÁMOP-5.4.7/09/1 konstrukciók pályázati projektjeiben elért eredmények fenntartása érdekében, a tavalyi évhez hasonlóan idén is megnyílik a lehetőség, hogy a civil szervezetek a látássérülteknek szóló regionális hatáskörű szolgáltatások működtetésére támogatást igényeljenek. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a 2012. évi pályázat lebonyolításával a Vakok Állami Intézetét (VÁI) bízta meg.

Ennek megfelelően tájékoztatjuk a TÁMOP-5.4.7 konstrukciók, valamint a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány 41171 jelű pályázatának a nyerteseit, hogy az „Elemi rehabilitációs szolgáltatások biztosítása látássérült személyek számára” című pályázat megjelent, és a kiírásnak megfelelő pályázatokat 2012. április 30-ig lehet benyújtani, az útmutatóban szereplő címre.

A pályázati dokumentumok innen tölthetőek le: http://www.vakokintezete.hu/index.php?oldal=palyazat

Felhívjuk a figyelmet továbbá arra, hogy a pályázók minél részletesebb tájékoztatása érdekében a VÁI információs napot szervez, amelynek időpontja 2012. április 05., 10:00 óra, helyszíne a Vakok Állami Intézetének a kultúrterme (1146 Budapest, Hermina út 21.). A megfelelő feltételek biztosítása érdekében kérjük, hogy a szervezetek jelezzék a VÁI felé, hogy hányan vesznek majd részt a rendezvényen. A résztvevők számára a regisztráció kötelező az LSER2012@vakokintezete.hu címre küldött e-maillel, amelynek a határideje 2012. április 04., 12:00 óra. Annak érdekében, hogy a tájékoztatás a lehető leghatékonyabb legyen, kérjük, ugyanebben a regisztrációs e-mailben küldjék el a pályázattal kapcsolatos kérdéseiket, hogy azokra a VÁI szakemberei a helyszínen válaszolhassanak.

Ugrás vissza Ugrás vissza...