Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszerében 2020.11.08-án 09:00 és 14:00 között meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet lesz.

Ezen időszakban az NKM Energia Zrt felé földgáz szolgálatatással kapcsolatban nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NISZ Zrt. a Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ) szolgáltatáson és a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum (RNY+) szolgáltatásán 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 02:00 óráig karbantartást végez. Ezen időszak alatt a KAÜ és így minden más KAÜ-t használó szolgáltatás nem lesznek elérhetőek.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

Tisztelt Felhasználó!
 
A Földhivatal Online rendszerben 2020. november 13-án pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.
 
Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy 2020. október 31-én 00:00 órától 2020. október 31-én 04:00 óráig az új magyarorszag.hu portálon keresztül nem lehet majd elektronikus űrlapokat beküldeni a Központi Víruskereső szolgáltatáson történő karbantartás miatt.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

 

MORZSÁK

TARTALOM:A kormányfő kétoldalú tárgyalásai október 22-23-án

Létrehozva: 2006. október 20.
Módosítás: 2006. október 20.
Forrás: Kormányzati Kommunikációs Központ

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Kormányzati Kommunikációs Központ
Sajtóiroda
2006. október 20.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a következő napokban több olyan magas rangú külföldi politikussal tárgyal, akik az 1956. évi forradalom és szabadságharc 50. évfordulója alkalmából rendezendő állami ünnepségekre érkeznek Budapestre.
Október 22-én, vasárnap Gyurcsány Ferenc a Parlamentben fogadja George Patakit, New York állam kormányzóját. A kormányfő a szerb nagykövetségen Borisz Tadics szerb elnökkel felavatja azt az emléktáblát, amely az egykori jugoszláv nagykövetség épületében 1956. november 4-én menedékre találó Nagy Imrének és legközelebbi munkatársainak állít emléket.
Október 23-án, hétfőn a magyar miniszterelnök a Parlamentben fogadja Calin Popescu Tariceanu román miniszterelnököt, Szergej Mironovot, az orosz Szövetségi Tanács elnökét, majd José Manuel Barrosót, az Európai Bizottság elnökét.
Ugrás vissza Ugrás vissza...