Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a NAV 2020. október 23-án 6 órától 2020. október 26-án 6 óráig adatbázis karbantartást végez. A karbantartás ideje alatt szünetel a NAV szakrendszereivel történő kommunikáció, ami miatt a Rendelkezési Nyilvántartásban a cégek azonosítása, a Rendelkezési Nyilvántartás attribútum szolgáltatása, valamint az online Cégkapu regisztráció szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

MORZSÁK

TARTALOM:Magyar egészségügyi segítség Thaiföldnek

Cikk:

Külügyminisztérium
Sajtó Főosztály
Budapest, 2011. november 10.

 
Yingluck Shinawatra miniszterelnök a bangkoki Árvízvédelmi Műveleti Központban, a közszolgálati televízió élőadása keretében átvette Tomaj Dénes bangkoki magyar nagykövettől azt a sürgősségi orvosi felszerelést, amelyet Martonyi János külügyminiszter tervezett átadni a thaiföldi árvíz helyzet miatt meghiúsult hivatalos bangkoki látogatása során.
 
A táska átadásakor Tomaj Dénes nagykövet kifejezte a magyar nép és a kormány együttérzését a nagy emberáldozatokat követelő és súlyos anyagi következményekkel járó árvíz kapcsán. Elmondta, hogy természeti adottságai folytán Magyarországot is gyakran veszélyeztetik árvizek, így jelentős szaktudás és tapasztalat halmozódott fel az árvízvédelem és vízgazdálkodás terén. Magyar részről adott a készség, hogy ezeket az ismereteket megossza a thaiföldi partnerekkel és az így kialakuló együttműködés révén hozzájáruljon Thaiföld árvízvédelmi rendszerének megújításához.
 
 Yingluck Shinawatra köszönettel fogadta a magyar nép és a kormány szolidaritását és az ezt megtestesítő orvosi felszerelést. Elmondta, hogy a kormány az ár levonulása után nagyon rövid időn belül meg fogja kezdeni az új árvízvédelmi rendszer tervezését és kivitelezését és ehhez nemzetközi szakértőket is igénybe fognak venni.
 

Ugrás vissza Ugrás vissza...